13 септември 2015

Играе на тенис, на бадминтон или готви с тигана?

Днес "ПИК" и "Блиц" информират за "големия победител" Бойко Борисов.
В заглавия, сред които най-колоритното е, че "премиерът" е "супершампион на България по тенис", но с подзаглавие "Премиерът спечели най-големия турнир за аматьори..." тази "супер-медиа" дори не е разбрала каква подигравка си прави с Него. Супершампион, но за аматьори?
"Блиц" публикуват новината, заобиколена от информация за наближаващите избори, от което явно трябва да си направим изводи - за изборите или за "премиера" вие сами решете.


Още малко снимки от "ПИК", за да се убедите, че нашето заглавие е по-точното:

Така се играе на бадминтон, в тениса подобен удар няма...

Ракетата се държи като тиган за готвене...

Дори и това не е удар от тениса. Всички тенисисти гледат в топката, когато нанасят удара, само Той - в другата половина на корта...

На трибуните няма никакви хора. "Купата" на Борисов визуално изглежда по-дълга от тази на партньорката му.

Какво разбираме от тази фотосесия?
1. Че Борисов си е намерил нова партньорка, след като преди пет години дори професионалният тенисист Илия Кушев не беше достатъчен, за да победи тандема Борис Бекер - Магдалена Малеева. 
2. Че дори и в проправителствените медии като "Блиц" и "ПИК" не могат да се усетят, когато се подиграват на Борисов?
3. Че явно след нацупването и сърденето на Борисов, когато падна от Бекер, българите са си взели бележка и вече не смеят да го бият? 
4. Че никой не се интересува от този "най-голям турнир" и "играта" на "супершампиона"? 1 коментар:

Бойко каза...

Ето ви обяснението и престанете с глупостите:

"Катина е роден в София (България) на 24 Юни 1991. Състезателка и треньорка на ТК"Банкя", бързо навлиза в професионалния плажен тенис заедно с Лазарина Стефанова. Катина играе с лява ръка което я прави изключително неприятен противник за много състезателки по плажен тенис. Прецизна в отиграванията и много постоянна в играта, Катина има добър бекхенд и точен сервиз."

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).