22 октомври 2007

Какво гарантира Бойко Борисов?

Днес в Плевен Бойко Борисов каза, че той лично гарантира, че неговите кандидати не са като днешните. Те са просто супер, а ако не са, ще ги смени веднага.

Какво разбираме от тази новина?
1. Че Бойко Борисов лъже, защото не може да смени никого, след като изборите са минали.
2. Че неговата гаранция не струва и пукната пара, защото до този момент каквото и да е подхванал, нищо не е довършил.
3. Че той е като кукувицата - пуска си яйцата по чуждите гнезда и после ходи да търси нови гнезда.

Да се гласува за него означава да не се мисли, а да се вярва. Ако вярвате, че някой друг ще ви оправи, тогава ще гласувате за него. Сигурно така сте вярвали, че и Царя ще ви оправи преди 6 години.
Да се гласува за мутрите - неуспели полицаи е равнозначно да се гласува срещу вас самите и срещу вашите деца.
Да се гласува за ГЕРБ е като да се гласува за никого.

8 коментара:

voxy каза...

1. Мартин Заимов обеща същото в студиото на Здравей България, какво разбираш от това :)))


тук сте по-зле и от комунистите в Китай :))) единственото което някой може да разбере е че мразите Бойко

Анонимен каза...

Излязоха списъците с досиетата. Цифрите са красноречиви... Борисов каза, че отговаря за неговите хора. Да ги оттегли.

Анонимен каза...

Vsyshtnost Martin ne e obeshtaval takova neshto.

Taka che koj e komunist i koj e typ boikovist, tova e veche jasno. Njakoga si misleh, che da si komunist e typo, no vizhdam, che mozhelo da e i po-typo: gerbar, pochti kato "grobar". Iskate da zagerbite, zagyrbite ili mozhe bi v stila na batja vi Boiko, da izgyrbite Bulgaria. Bog da pazi Rodinata.

Анонимен каза...

Аз не мога да разбера защо хората само плюят по този или по онзи. Какво не е направил Бойко е ясно.... А какво направи? Защо никой не започна с това?! Поне за него знаем какво може и какво не може, а другите само "ПЛЯМПАТ". А иначе много обичам коментари от "софиянци", които са се натресли тук преди 5 години и вече много знаят.... Знаят боклуците по земята да хвърлят и "да нйе им ойдисвъ".

Анонимен каза...

Със сигурност бих гласувала за ББ, ако:
- слушах чалга;
- гаджето ми беше мутра;
- познатата ми литература се изчерпваше с "Пиратът - папа";
- мечтая някой друг "да ме оправи", този път за 700 дни;
- "мразим да мислим";
- нямах чувство за погнуса...
Дано Бог да пази България, защото ние, българите, сами си намираме проблемите.

Анонимен каза...

ебати избраха го още на първия ... половината от 30%... Една шеста избра за кмет на столицата плоска мутра със съветско-ориенталско мислене. Емигрирам!

Анонимен каза...

Хайде пак се започна да се плюе!!!!
Стига с тия мутри, чалга и т.н.
Клишетата малко в повече дойдоха. Аз имам IQ горна граница на средна интелигентност и пак подкрепям Бойко. Защо си мислите, че другите мижитурки няма да ви крадат? Той поне с далаверите си не те засяга лично, в ежедневието - това е политика на кражбата от висша степен.

Анонимен каза...

г-н Бойко Борисо е човек у който липсва всякакъв морал и това го погаза последните седем години. Вероятно хората, които гласуват за него са също без всякакъв морал. Как може български гласоподавателю да гласуваш за човек, който е свързан с подземния свят, който държи наркотрафика в България и който, когато някой държи за него му отговаря с противното - убива го. Докога Българино ще робуваш на простотията и на мутрите в страната. Осъзнай се, защото какъвто народа такъв и управника на София.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).