28 октомври 2007

Бойко Борисов - кмет

Избраха си го за кмет. 17.5 % от всички имащи право на глас. Предимно жени и възрастни хора били гласували за него. Мутренска физиономия, женкар, икономически неграмотник, ченге, милиционер...
Вече има отзиви в Мрежата, вижте например "Гражданите изчезнаха и от София".
Бог да пази София, а може би и някой ден България.

13 коментара:

NMMM.NU каза...

То и аз не обичам бат'Бойко, нито съм гласувал за него, но народа си каза тежката дума - vox populi.

Какъвто ни е народът, такива са ни и управниците - заслужаваме си го.

Glatzial каза...

Ооо я стига. Кажете ми точно за кого да гласувам. За Мартин Заимов дето явно има психично заболяване и всеки път кат си отвори устата ръси някоя простотия. Или за г-н Бригадир (това мисля че говори достатъчно за него). Може би Слави Бинев дето е още по-голяма мутра от Бойко. Антоняи Първанова, която ми беше симпатична до момента в който започна да си подлага задника на ДПС. Или може би Дончева дет си мисли че покрай секса идва и града. Май забраих Тити - той щеше да е подходящия избор ако исках да си разцъквам баскетбол в двора на някое училище. Както е казал Алеко "Всички са маскари", поне Бойко ми направи Витошка пешеходна зона.

Николай Павлов каза...

Почти всички гласували за Бойко се оправдават с лафа "ама за кой друг" и започват да изброяват недостатъците на останалите кандидати, а не качествата на техния човек. Така и не ми се случи някой да каже: "гласувах за бат'Бойко, понеже той е образован, интелигентен, кадърен и почтен човек, освен това изпълни предизборните си обещания от предишния мандат и ще си изкара следващия до края". Явно сами не си вЕрват.

Комитата каза...

Павлов,
Аргументите на гласувалите за Заимов са същите - "ама нема за кой друг" ;-)

Анонимен каза...

Всяко Бате е ембрион на Тато.
Веж

Анонимен каза...

Са па женкар

Николай Павлов каза...

Комита, не точно така, Заимов превъзхождаше всички останали кандидати. Не виждам кой може да му стъпи на образованието, възпитанито или управленския опит. Не ми допада произхода му, но това отива в рамките на разумния компромис. Та искам да кажа, че гласувах за Заимов, защото вярвах, че той щеше да бъде един добър кмет, много по-добър от сегашното чучело със сигурност.

voxy каза...

ауу отдавна не бях идвал насам като гледам ентусиазма с оплюването на Бойко е поспаднал малко - селяните са виновни, нема кво да се занимавате :)))))

ntpavlov, за пореден път ме изумяваш за годините си, струва ми се че има нещо тотално сбъркано в теб... "Не ми допада произхода му, но това отива в рамките на разумния компромис", извинявай ама трябва ли да има разумен компромис за килограмите ти? Мартин не може да носи отговорност за постъпките на дядо си, вземи преразгледай фашизираните си възгледи, за съжаление подобни смачкани блогове, могат да ти повлияят само отрицателно на развитието ти

Николай Павлов каза...

Липсата на аргументи води до лични нападки.

Анонимен каза...

заимов беше смешник и логично изгуби от страхотния генерал Борисов. А какво е направил - конкретно - езерото Ариана.

Радан Кънев каза...

Продължавайте да списвате този блог.

Дерзайте.

Важно е да не спира след изборите.

Анонимен каза...

Човек който зарязва семейството си заради жената на приятеля си! Това какво е!? А вие искате лоялност към Сеходолци например, или дори към всички софиянци. Той работи само за собствения си интерес. И тази Цветелина... и тя като Цветаво ще му изяде главата, ама хак му е!

Анонимен каза...

извинения! чети: суходолци и Цветанов

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).