18 ноември 2007

От утре - отново в бой

Утре за кмет на София клетва ще положи лицето Бойко Борисов - човек, свързан пряко с мутрите на прехода, бивш бодигард на бившия Първи и на бившия Цар, бивш пожарникар, бивш каратист, бивш...

Ние ще продължим да следим неговата дейност по същия начин, по който го правихме до момента - последователно, с известна доза ирония и хумор. Без личностни нападки и без злоба.
Човекът спечели - да му е честито! Честито и на хората, които гласуваха за него. Може да не ви харесва как изглежда София напоследък, но да знаете - вие сте си го избрали!

За начало на новия етап - прочетете от блога на външния министър Калфин по темата за избора на Борисов.

________
Борисов, ти си знаеш!

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).