12 декември 2014

Ей, я вижте, бе - какви хора му звънят, писма му пращат...

Разглеждали ли сте Фейсбук страницата на "премиера"?
А личния му сайт?
Не сте? И правилно, защото там можете да научите само показната част на "генерала". Истинската му същност се вижда само при нас.
Вземете за пример последните публикации от сайта му - вдясно:

"Антонио Лопес поздрави министър-председателя Бойко Борисов за встъпването му в длъжност"

"Премиерът на Казахстан Карим Масимов поздрави Бойко Борисов по повод избирането му за
министър-председател"

"Бойко Борисов: Предлагам на територията на България да бъде финансиран хъб за газ в унисон със стратегията за общ енергиен съюз на Европа"

"Премиерът Бойко Борисов проведе телефонен разговор с държавния секретар на САЩ Джон Кери"

"Премиерите на Армения и Португалия поздравиха Бойко Борисов за избирането му за министър-председател"

и вляво:
"Поздравявам президента на Европейската комисия Jean-Claude Juncker по случай рождения му ден. Г-н Юнкер е истински приятел на България и след последното ми посещение в Брюксел той затвърди още повече силната си подкрепа за страната ни. Вярвам, че Европейската комисия ще изиграе важна роля за развитието на Европа след тежката... "

"Поздравявам кмета на София Йорданка Фандъкова, нейния професионален екип, както и всички жители и гости на столицата, за избора на София за град на киното на ЮНЕСКО. Това авторитетно признание за добро управление идва в резултат на неуморните ни усилия през последните 8 години да модернизираме София и да я..."


Какво разбираме от тези заглавия?
1. Че "премиерът" живее на друга планета, както казва неговата приятелка Ангела Меркел?
2. Че "премиерът" не обръща внимание на скандалите около министрите му?
3. Че за "премиера" най-важното е кой му се е обадил да го поздрави за избирането му за министър-председател?
4. Че парвенюто си е парвеню?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).