08 декември 2014

Среща на Борисов с Георги Димитров - край на грижите на Бойко?!

Георги Димитров (вляво) и Бойко Борисов (вдясно)
Учените от БАН създали по поръка на Бойко Борисов специална течност, която можела да съживи всяко умряло същество. Понеже била много скъпа, успели да произведат само една капчица.

Борисов наредил да съживят Георги Димитров:

- Гледайте сега, като бях ученик, по история ни казаха, че той е най-великият българин, бил е известен по света като героя от Лайпциг, бил е и шеф на европейските социалисти, а и с руско гражданство - така ще реша едновременно проблема и със Станишев, и с руснаците, и с целия свят.

Речено - сторено.

Съживили Димитров, Борисов го поканил при себе си, започнал да го запознава с обстановката: Южен поток, Станишев, икономиката, управляващите, опозицията, Слави Бинев, Цветанов, Радан Кънев, Меглена Кунева, Интернет, Путин, Обама, Меркел и т.н.
Димитров ставал все по-мрачен и по-мрачен. Борисов приключил и попитал:

- Какво да правим, другарю Димитров?

Димитров отвърнал:

- Всичко е много ясно: трябва да заловим и разстреляме всички депутати от опозицията, да закрием всички вестници, които си позволяват да критикуват властта, журналистите да изпратим в Белене да строят АЕЦ-а, да спрем Интернета и да сменим Цветанов като член на Комисията по СРС-тата.

Бойко се нежил, колкото и голямо уважение да изпитвал към Димитров, учудил се и задал логичния за него въпрос:

- Ама защо Цветанов?

Димтров пък Георги Димитров се разведрил, станало ясно, че му е олекнало на сърцето и казал, вече по-спокойно:

- Е, щом по другите предложения нямаме разминаване, Цветанов може и да го оставим, даже и шеф да го направим на комисията.

А Борисов се облегнал на креслото си, запалил пурата и разбрал, че с грижите му е свършено...

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).