11 август 2014

С такива хора ще спечели изборите.


Журналистът Иван Бакалов написа на стената си коментар по адрес на тази снимка:
"Колкото повече се подиграват със снимката на Боко с два шарана, толкова повече неговите фенове се втвърдяват и се чудят - "Какво толкова, бе, човека се снимал на риба, а тия тука го плюят." Простакът не разбира защо е простак. За него това, че европейските лидери не се снимат голи с шарани, е недостатък. Наш Боко е народен човек, като нас. Само че глупаците не разбират, че да ловиш шарани на рибарника, с биричка, по гащета, и да се пуснеш на снимка така, не е качество да можеш да управляваш държава."

Какво разбираме от всичко това?
1. Че това са хората, които ще го доведат обратно във властта, която той не е напускал от 2001 г. насам?
2. Че трябва да си напомняме, че сред нас живеят и такива хора, които са готови да се прекланят пред "мъжкарството"?
3. Че той е като малък Путин?
 

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).