11 август 2014

#КОЙ е Задкулисието?

Назначената за шеф на ЦИК от квотата на ГЕРБ била "свалена" още преди да встъпи в длъжност от... задкулисието.
Разкритието бе направено от премиера Близнашки:

"Трябва да си даваме сметка,че всички опитни хора, които разбират от избори все пак вече са били някъде-било в ЦИК или в други форми на участие.Сама по себе си кандидатурата на Красимира Медарова не е лоша, тя е утвърден специалист и не се справи зле с изборите, но когато задкулисието реши да ти скрои номер, трудно се овладява положението".

Какво разбираме от тези думи на премиера Близнашки?
1. Че стават много по-ясни думите на ген.л-т, д-р на науките Бойко М. Борисов по негов адрес "Имам прекрасни впечатления от служебния премиер Георги Близнашки. С него сме работили заедно"?
2. Че г-н Близнашки ни казва защо се случи срива с кабинета на Орешарски? Задкулисието скрои номер на Станишев и Орешарски, като ги подведе да назначат Пеевски за шеф на ДАНС?
3. Че изборът на президента Плевнелиев за министър на изборите е всъщност номер на задкулисието или че самият г-н Плевнелиев е това задкулисие?
4. Че ни чакат много весели дни занапред?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).