05 юни 2009

Бойко и епилираните му крака

Блогърът Иван Бедров пише:

image_135054_2Една му с билки раната върже,
друга го пръсне с вода студена,
трета го в уста целуне бърже -
и той я гледа, - мила, засмена!

Един му изпраща кал по куриер, друг му разтваря “мумия” в литър вода, трети пише глупости - а той не знае!

Някакъв местен чешит се похвалил, че изпратил лечебна кал за счупения крак на Бойко Борисов. И заглавието е готово: “Лекуват счупения крак на Бойко Борисов с лечебна кал от златоградското село Кушла

Какво разбираме от това?
1. Че Бойко си е махнал космите от краката?
2. Че явно не знае - това е част от похватите на хората, срещу които той ни обеща да се бори?
3. Че Иван Бедров си прави майтап с "кмета"?

3 коментара:

ККК каза...

Струва ми се че това не е ББ... не знам...
Нека и други да си кажат мнението.

Анонимен каза...

Той е, бе, виж му тъпата физиономия!

Анонимен каза...

Борисов не се е контузил. Нищо му няма. Той просто се ската преди изборите. Болен бил, не можел да ходи по дебати и да отговаря без съгласуване с пиарите си. Всичко е сцена. Първо казаха, че си е счупил крака. Нормално е това да се случи с човек на повече от петдесет години и повече от сто кила с акъл на петгодишно хлапе. В началото и аз повярвах, че се е потрошил от глупост и ербаплък. Неща така характерни за него!

Но впоследствие се разкри, мисля от Дарик Радио, че травмата е доста по-лека от счупване. А аз подозирам, че въобще я няма такава. Всичко е било предварително нагласено, за да се скатае от дебати. Той е силен в монолозите в медиите, след внимателно обмисляне на съветниците си и при сервилното поведение на журналистите. По време на дебати го видяхме два пъти колко струва. И той осъзнава това, и съветниците му, и пиарите му!

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).