04 юни 2009

Бойко към пенсионерите: няма да имате по-добър живот

Прочетете цялото интервю на Бойко Борисов по бТВ. Тук ще цитираме само най-интересната част:

Бойко Борисов: Но във всички случаи, към пенсионерите се обръщам, не забравяйте четири години, че на практика това, което ви вдигат като пенсии не ви носи нищо и ние сме честни с вас и казваме, че за съжаление и ние ще ги повишаваме, но те реално няма да ви се отразят и няма да имате по-добър живот.

Прочетете цялото му интервю, за да видите и други "бисери".

Какво разбираме от нея?
1. Че Бойко наистина мисли за пенсионерите като за лош материал?
2. Че Бойко не е готов да направи всичко за родителите, бабите и дядовците, за да имат по-добър живот?
3. Че ни очаква тъжно бъдеще под неговото "управление"?

1 коментар:

Анонимен каза...

ПЛЮЙТЕ ГО,ПЛЮЙТЕ ГО мръсни комуняги.А КОГО ЩЕ ПРЕДЛОЖИТЕ КАТО АЛТЕРНАТИВА? СЕР-гейчо ЛИ? ЛЪЖЛИВИЯ НЕЗНАЕЩ дори датите на раждане и кончина на своя "родоначалник" на комунизъма Димитър Благоев-Дядото.За справка в "ГУГЪЛ" изпишете името на Дядото,чукнете ентър и го сравнете с сергеевите твърдения за повода на т.н. митинг в БОЯНА.Добър или лош БОЙКО ще е, СВИКНЕТЕ С ТАЯ МИСЪЛ!!!
И по бодро за и....но дупе цяр не е открит.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).