04 юни 2009

ГЕРБ и Европейският съюз

Според "депутата от ГЕРБ" д-р Лъчезар Иванов:

Тъй като времето ми се изчерпва, мога да изброя колко много закононарушения вършите, господа. Срамота е! Срамота е, защото искате в края на своето управление отново да омърсите страната пред ЕС. Бъдете сигурни, че ние ПП ГЕРБ ще се обърнем към г-н Жозе Барозу с официално писмо и отново от ЕС ще се наложи да спрат този закон. Тогава отговорността изцяло ще падне на вас – тези, които днес ще се опитат да прокарат това срамно решение на правителството. Благодаря ви за вниманието.

Какво разбираме от тази реч на г-н Иванов в Парламента?
1. Че и той говори като "кмета" Борисов - не много разбрано?
2. Че страната ще бъде "омърсена пред ЕС", но с помощта на "официално писмо" до г-н Барозу?
3. Че в ГЕРБ не правят разлика между ЕС и Европейската комисия, която е председателствана от г-н Барозу?
4. Че отговорността за писмото не е на управляващите, а на ГЕРБ?
5. Че от ЕС не могат да спират закони, защото България е равноправна държава-член, а не подчинена на ЕК или ЕС.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).