06 март 2009

Бойко и мечтата му

Пак от интервюто по "Нова телевизия":

Бойко Борисов: Аз в личен план съм си постигнал в кариерата това, което всеки човек би искал. Моята мечта навремето е била да стана генерал, да стана полицай и аз имах тази възможност мечтата да си я изпълня. Сиреч, казано на жаргон – моята лично его или краста съм си я начесал, постигнал съм си успеха в, ако щете дори и в политиката, като политик на годината, в класациите, в каквото и да е било, всичко това ми е минало и въобще не ме ласкае и не ми е важно.

Какво разбираме?
1. Че мечтата му от дете е била да стане генерал.
2. Че мечтата му е била да стане полицай.
3. Че лъже - мечтата му е била да стане милиционер, а не полицай, защото когато е бил дете в България не е имало полицаи, а само милиционери.

1 коментар:

Анонимен каза...

"............всичко това ми е минало и въобще не ме ласкае и не ми е важно."
На "Кмета", хич не му и пука, за ласкателите от малки и големи медии, още повече за тези, дето му връчват разни призове.
Защо ли продължават да го правят?

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).