06 март 2009

Бойко и паметта

В интервю по "Нова телевизия" Бойко споделя:

Водещ: ...Господин Сакскобургготски 10 дена преди предишните парламентарни избори ...
Бойко Борисов: Да.
Водещ: ... каза ние никога коалиция с БСП и ето ги четири години вече ни управляват така.
Бойко Борисов: Да и затова аз лично участвах в тези избори заради точно това негово изказване. В момента, в който направи коалиция с БСП аз си дадох рапорта и си напуснах. Толкова.
Водещ: Е, да, но как така ...

Какво разбираме от това интервю?
1. Че Бойко Борисов е забравил кога е напуснал МВР. Напуснал го е с рапорт на 14.09.2005 г.
2. Че Бойко е забравил защо е напуснал МВР именно тогава - защото остава малко повече от месец до изборите през октовмри за... кмет. Инициативният комитет за издигане на кандидатурата му внесе документите на ... 19.09.2005 г.
3. Че Бойко е забравил, че участва на изборите не заради изказването на Царя, а заради желанието си да стане министър, както разбрахме от речта му в Чикаго.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).