25 юли 2008

Боклук

От вчерашното интервю на "генерал" Борисов по бТВ става ясно следното:

Николай Бареков, бТВ: Сега на пряката ни телефонна линия е столичният кмет Бойко Борисов. Тази нощ, както разбрахме от него преди 20-тина минути, е проведена акция; но не на ДАНС, а на общината в София за почистването на центъра, който от няколко дена буквално е заринат с боклуци. Появиха се информации, че фирмата, която чисти София, е закъсала, първо, за пари, финансово, след това и за работна ръка, тъй като ромите, които са заети в този бизнес, са избягали по морето. Каква е истината сега ще разберем от него. Добро утро, г-н кмете.
Бойко Борисов: Добър ден.
НБ: Е-е-й, ама добър ден - прекалихте! В 7.10 сутринта си е добро утро. Какво стана тази нощ? Доколкото разбрах, не сте спали, а сте провеждали акция за почистването на боклуците.
ББ: Не, просто вкарахме още 14 фирми в центъра на града и го изчистихме. Но аз вчера съм сезирал лично Петко Сертов, директора на ДАНС, защото ми се стори много странно, че точно в деня на излизане на доклада всички роми от два дни преди това организирано не се явиха на работа... Просто искам да кажа на тези млади социалисти, които са ходили по кофите с боклук да слагат табели "Гарантирано от ГЕРБ", че не им отива, защото ние не сме им виновни за некадърното правителство и за това, че бюджет колкото на град София е отрязан от Европейския съюз за една година...
НБ: Вие казахте, че сте се виждали с Петко Сертов тази нощ, казахте преди една седмица, тогава в доста сензационно интервю за нашето предаване, че подозирате заговор между БСП, хора от правителството и ДАНС срещу опозицията. Допускате ли, че ДАНС има пръст в това замърсяване на София с боклуци, със заминаването на ромите към морето, с тяхното връщане?
ББ: Не. Точно обратното. Дал съм на ДАНС този сигнал, защото организираното, ор-га-ни-зи-раното е точната дума, неявяване на работа два дни преди излизането на доклада не е случайно! Вие видяхте и оправданието - явили се слухове, че няма да се плати. И само преди една седмица пак се явиха слухове в квартал "Бъкстон", че вместо детска градина ще строим казино, бинго или мол, след като има одобрени проекти за единствено и само детска градина.
НБ: Кой стои в основата на тези мероприятия? Допускате ли, че замърсяването на центъра на София, привикването в 6.45 на Златко Баретата да пие кафе и да закуси в поделение на ДАНС, имат някаква връзка чисто публично с евродоклада, който вчера излезе?
ББ: Разбира се, това са...
НБ: И кой стои?
ББ: ...мерки, това са мерки за отклоняване на вниманието на обществеността от истинската причина. Повтарям за вашите зрители - един милиард е бюджетът на София за една година за всички разходи - заплати, ремонти, капитални ремонти, всичко. Това е отрязал Брюксел вчера!

Какво разбираме от това "интервю"?
1. Че на Бойко Борисов ВИНАГИ някой друг му пречи.
2. Че когато "младите социалисти" слагат табели, на които пише не нещо друго, а ПРЕДИЗБОРНИЯ лозунг на Бойко Борисов, той се сърди.
3. Че независимо от боклука, на него пак само правителството му е в устата.
4. Че той занимава ДАНС със себе си и своите проблеми, вместо да "остави органите да работят", както самият той е казвал нееднократно.

1 коментар:

Анонимен каза...

хахаха - тагът "пръдльо" е много удачен!!

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).