28 юли 2008

И пак за Борисов и боклука

Сайтът на партия ГЕРБ съвсем сериозно твърди в рубриката си "Анализи":
След като два дни умишлено се раздухваше, че предстои нова криза с боклука на София, днес активисти на БСП си признаха, че стоят зад тази постановка. Младият член на БСП Цветан Фиков призна, че 20 дни с колегите му са събирали пари, за да изпратят циганите на ол-инклузив на Слънчев бряг и че той лично е слагал плакатите по контейнерите. “И за да спестя пари на данъкоплатците, отидох днес заедно с доказателства и снимков материал да се предам”, разказа той. “Готов съм да предоставя трите си имена и ЕГН-то си на ДАНС и да съдействам на властите, за да не харчат пари да ме издирват. Тук съм на Позитано”, разкая се накрая Цветан Фиков.

Какво разбираме от тази новина?
1. Че в ГЕРБ не разбират от майтапи.
2. Че в желанието си да оправдаят некадърността на неформалния си лидер, са готови да приемат всякаква помощ, дори и такава, която само ги кара да изглеждат смешни.
3. Че за ГЕРБ ромите са цигани.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).