25 юни 2008

Бойко Борисов и Интернета

Да, има и такава тема. В "Новинар" г-н Борисов е "отговарял" онлайн. Вижте някои бисери:

БС2003 : С каква собственост -молове, хотели,дялове от банки и пр. разполагат Б.Борисов и Цв.Бориславова?Говори се, че те са сред едрите собственици в България.Как го постигнаха, за да се опитаме и ние?Очаквам изчерпателен отговор без излишна скромност.
Бойко Борисов: Никога не съм имал общо с бизнеса на Цветелина, тя всичко си е постигнала сама. Всички наши приятели знаят, че нито тя някога ми се е бъркала в работата, нито аз в нейната. Тя има две висши, говори четири езика, самият факт, че беше оставена в една от най-големите банки в Европа да ръководи съвета му, е достатъчно красноречив.

Валя : Господин Борисов, заклейте се, че точно вие отговаряте на въпросите ни. Благодаря! Бойко Борисов : Отгговарям аз с помощта на сътрудник, който набира на компютъра.

миро : Здравейте г-н Борисов, Какво правите за разрешаването на проблема с бездомните кучета, които продължават да се разхождат на глутници из кварталите на София. Не мисля, че това подхожда на една европейска столица.
Бойко Борисов : Всеки един град има своите проблеми - в едни столици това са гълъбите, в други котките, в трети - гълъбите. От над 40 000 бездомни кучета сега са под 20 000. Днес открихме заедно с една от най-големите европейски фондации поредният приют за бездомни кучета и ако преди две години кучкарникът в Лозенец имаше най-черната слава на убиец на кучета сега всички приподозащитници са доволни от това, което правим.

Какво разбираме от тези произволно избрани откъси?
1. Че не отговаря по същество - не се разбра какви имоти има Цветелина. Но знае 4 езика. Да се чуди човек какво прави с Борисов, който не знае и един.
2. Че не може да ползва компютър. Има си човек, който въвежда отговорите, при това неграмотно.
3. Че за него в едни и в трети столици имат проблеми с гълъбите - така го е казал, вижте по-горе сами.
4. Че е безкраен популист и отговаря не по същество, а с общи приказки, защото така не си личи колко е неподготвен като ръководител и кмет.

5 коментара:

Анонимен каза...

ЕДНО ЖИГОЛО НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕ КАК Е ПРИБРАЛА МНОГО ПАРИ НЕГОВАТА КЛИЕНТКА.

Анонимен каза...

За мен това е най-съществената част от интервюто VVV

"На няколко места допуснах грешка. Мога да спомена Благоевград, Казанлък, Русе. И там, където ние не успяхме, беше заради това, че не намерихме истинския профил на хората, който избирателите очакват от ГЕРБ. Аз съм си извел поуките, лично съм се извинил на организацията, защото те са ме предупреждавали тогава, че това не са подходящите хора, но аз съм считал, че те са печаливши. В нашата партия е прието, когато някой сгреши, да си признава грешката и да се опитва повече да не я повтаря."

Той прави само онова, което избирателите очакват!? Така прави всеки популист. Разбира се, царят беше по-добре пласиран медийно през годините от него, пък беше и по-умел лъжец!

В крайна сметка идва денят на осъзнаването :)
ГЕРБ управлява много градове, много големи градове :)
...и ги управлява лошо!

Има и нещо хубаво, което се вижда в интервюто. Най-накрая столичният кмет е проумял, че провинциалистите не само цапат, но и работят. Има време, ще проумее и това, че плащат и данъци, и общински такси и т.н. в София. Другото, което никога няма да признае е, че са клиенти на жена му. В смисъл: купуват от техните магазини, купуват от техните апартаменти и т.н.

Анонимен каза...

Има ли случай бойко де е казал два пъти едни и същи числа за един и същи проблем, тема или въпрос.
Неотдавна каза, че кучетата се останали една трета (от колоко?), друг път че въпросът е решен, а сега твърди, че от 40000 са останали 20000. Къде са другите 20000? В приюти? Осиновени? Или....? Защото всички наблюдения показват, че пополацията им нараства.Главно около пазарите се шляят или просто се изтягат на припек кучета без каквито и да било знаци за обработка. Сигурно, горките, бягат от приютите като ученици от час.

Анонимен каза...

"..подходящите хора...????"
Да си спомним случая Беевски - бивш председател на комисията за МЛАДЕЖТА и спорта в СОС от герб. С дълбоко уважение към невероятните постижения на спортиста, все пак той два пъти е замесен в допинг-скандал, в манипулиране на допинг-проба, лишен е от състезателни права и това е решение на външен независим орган.В политиката, казават, и съмнението е достатъчно да се отклони лицето от длъжност (изборна), при това свързана с подрастващите.

Анонимен каза...

Според медиите в Прага въвеждат жестоки глоби за нарушаване на обществения ред, в това число и на собствениците на кучета, които не замитат след естествените нужди на домашните си любимци. Ака в София се приемат такива мерки (фентъзи),кой ще чисти след бездомните кучета, виртуално намаляващи според кмета.
За пълнота на новината медиите трябваше да съобщят колко бездомни кучета има в Прага.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).