13 април 2008

ББ - българският Ал Капоне

За Dnes.bg е странно, че кметът на София и бивш главен секретар на МВР Бойко Борисов обяви, че би отправил критика към Румен Петков заради забавянето на реформите", без да спомене и дума за скандалните обвинения, които свързват министъра с компрометирани групировки: ”Бих отправил критика към Румен Петков заради климата в МВР, заради това, че сега, едва на 3-та година от мандата си, започва реформи”, заяви пред Дарик радио неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Той обясни, че от опит знае колко е сложно всичко и че не бива да се забравят ключови арести като този на Маргините и Митьо Очите, станали по времето на Румен Петков. Когато нещата се слагат на кантар, трябва да се има предвид и направеното, допълни Борисов."

За мен не е странно. Както не е странно и за германския журналист Юрген Рот, който сочи, че висш представител на Европейската служба за борба с измамите /ОЛАФ/ му е казал, че Бойко Борисов е българският политически събрат на Ал Капоне.

Кво да коментирам?

1 коментар:

Анонимен каза...

ЗАЩО НИКОЙ ОТ ГОЛЕМИТЕ ЗАДНИЦИ ОТ ЕНП НЕ ПРОУЧИ КОЙ Е б.борисов .ПРИЕМАНЕТО НА МУТРЕНСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ герб В ЕНП ,ПРЕВЪРНА ПОСЛЕДНИЯ В КОМУНИСТИЧЕСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ И МУТРЕНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ.ПРОКЛАМИРАНИТЕ ЦЕННОСТИ ОТ ЕНП ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ СА ЕДНА ГОЛЯМА ДЕМАГОГИЯ.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).