11 април 2008

Бойко и боклукът на София

В днешния "Сега" пише:
Заканите на София да не разплати фактурите за зимното чистене на града се оказаха само демонстрация на мускули. Макар да заплаши концесионера "Новера" със съдебно дело срещу нереалистично високите разходи от 5.5 млн. лв., общината в крайна сметка е разплатила сумата, стана ясно вчера в СОС.

Какво разбираме от тази новина?
1. Че Бойко Борисов демонстира мускули. Предимно.
2. Че очевидно само с мускули нищо не се постига, освен сред журналистките от българските медии, защото виждате как заканите на Борисов се превръщат в "заканите на София".
3. Че боклук при боклук отива.

1 коментар:

Анонимен каза...

Протестиращите от Суходол в оределите появявания пред медиите твърдят, че сметището е отворено отново след преизчисляване на отчетените количества боклук, тъй като фирмите надписвали и лъжели в количествата. Но плащането е ставало по отчетите на фирмите по чистотата. Кметът завел ли е дело за връщане на надвзетата сума за надписаните количества боклук.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).