14 април 2008

Бойко Борисов и ЕНП

Българските медии отново правят новините. Как? Като цитират източници, заслужаващи доверие. Да не помислите, че цитират някой член на ръководството на ЕНП? Не, разбира се. Цитират... Бойко Борисов! Вижте какво казват в "Агенция Крос"

От Европейската народна партия /ЕНП/ предупреждават ГЕРБ да не допусне създаването на големи очаквания в хората, защото проблемите в страната са много тежки и трябва ангажиментите към обществото да се поемат внимателно. Това заяви за националното радио неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, който присъства на срещата на върха на ЕНП в Дъблин. "Аз истински се надявам правителството да съумее да стабилизира ситуацията в момента и да излезе от кризата", коментира още Борисов. "ЕНП с интерес наблюдава ситуацията в България и се надява положението да се стабилизира и постепенно България да започне да излиза от кризата. В ЕС нямат практиката да коментират вътрешните работи на определените държави, защото самият ЕС като първо условие на създаването му е било да има суверенност на отделните държави и ненамеса във вътрешните им работи", заяви Борисов.

Какво разбираме от тази "новина"?
1. Че за журналистките е достатъчно Бойко Борисов да си отвори устата, за да му седнат в скута и да произведат "новина".
2. Че никой не се досеща да попита видния пожарникар как след като нямали практика да коментират вътрешните работи, все пак коментират една вътрешна работа на България.
3. Че той от сега се застрахова за неуспешния си бъдещ резултат.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).