19 март 2008

Бойко Борисов и нрава му

Току-що по БНР мечтаещият да е премиер Бойко Борисов съобщи, че проблемите в МВР пряко отекват в страната като доверие в институциите и "авторитетно" сподели, че премиерът най-накрая трябвало "да се задейства", защото Борисов оставал с впечатлението, че държавата е на автопилот. Той разказа, че е запознат с информацията, която Станишев получава: "Това, за което аз съм информиран, е, че премиерът е знаел всичко, което се случва в ГДБОП от месеци. Защо тогава не е взел никакво решение" - обърна се столичният кмет към премиера. Според известния "капацитет" кабинетът на Станишев е станал за смях и вече ситуацията в държавата и отзвукът в Европа е катастрофален.

Какво разбираме от несвързаните приказки на Борисов?
1. Вълкът козината си мени, нрава - не.
2. Че много го е засегнало реденето на "кабинета му" от Станишев по време на дебатите около вота на недоверие преди няколко седмици.
3. Че Борисов се изживява като основен критик на правителството, вместо като кмет на София, който трябваше да пуска метро, да строи завод за преработване на боклука и т.н., и т.н.

3 коментара:

Unknown каза...

много ми е интересно 1 нещо.скандала е за изнасяне на поверителна информация от мвр!защо кмета(който няма нищо общо към момента с мвр)не сподели как си получава информацията какво знае премиера на българия,и други интересни неща (все строго секретни)?и как никой не го попита аджеба този(тези) дето му снася инфото не е ли и той за затвора?и каква е тази наглост вместо да гледа проблемите на столицата да парадира колко е осведомен за бъкиите в мвр?

Анонимен каза...

Аааааа, не така! Бойко знае всичко. Обажда му ги тези неща Елена докато правят тройка - той, Серёжа и Ленчето.

Анонимен каза...

В светлината на ареста на Илия Илиев за "злоупотреба със служебно положение" и репс. изнасяне на класифицирана информация, що не вземат да приберат и бате Боцко "на топло при Иван Иванов" (dixit Румен Петков) за това, че я ползва?

Има две опции
- Бате Боцко просто е балон под налягане
- Той е над законите

Ъ?

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).