21 февруари 2008

Бойко Борисов и Цветелина

Актуално:
Току-що Михаил Миков от БСП съобщи в Парламента, по време на дебатите около вота на недоверие, че инвестициите на банката на Цветелина в България били в размер на 1 милиард лева.
Г-н Михов постави и въпроса дали има свързани фирми, които изпълняват поръчки на столичната община.

Какво разбираме от тази новина?
1. Че е въпрос на време да почнат да гърмят бомбите, поставени под основите на банката на Цветелина.
2. Че е въпрос на време някой да попита: "Това не беше ли същата банка на Славчо Христов, известният "олимпиец" от времето на Иван Костов?"

1 коментар:

tropancho каза...

В същата реч М.Миков, обръщайки се към десните партти от "обединената опозиция" каза, че са били използвани като целофан за герб.Отначало си помислих за стария виц за студентката, целофана и ебонита. После разбрах за поредната изцепка на Б.Борисов, че политиката е лайно, обвито в целофан.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).