21 февруари 2008

Бойко Борисов и топ-инвеститорката в страната?

Министърът на икономиката Петър Димитров съобщи току-що в пленарната зала на Парламента, по време на дебатите около вота на недоверие, че най-големият инвеститор в България щял да бъде... Цветелина Бориславова (повече за нея тук, в секцията "ВРЪЗКИ"), с 500 млн. лева.
В момента, в който излезе стенограмата от това заседание, ще публикуваме връзка към нея в нашия сайт.

Какво разбираме от това твърдение?
1. Че Бойко Борисов знае кое да му е официалното гадже.
2. Че като знаем какъв Кумчо Вълчо е, можем да се питаме какво задържа заедно тази двойка - любов, интереси, страх или нещо друго?

1 коментар:

Анонимен каза...

Браво!

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).