28 юни 2017

Дежурното оправдание

"... Иначе значителна част от изказването му на съвещанието на МВР бе посветена на това, че правителството събира много пари от контрабанда, но праща "живи пари" към Москва и Вашингтон заради грешки на предишни кабинети. 
Борисов пресметнал с помощта на вътрешния министър Валентин Радев, че АЕЦ Белене, ТЕЦ Марица 1 и 3 и парите, дадени след фалита на КТБ, се равняват на 6.7 млрд. лв. и се обърна към полицейските шефове с реторичния въпрос: "Сметнете ако не бяхме ги платили, как ще изглежда МВР, отбраната, учителските заплати". 
Борисов не пропусна и да отбележи, че заради решение на служебното правителство бил задължен да купува изтребителите "Грибен"."

Г-н премиерът пак е влязъл в обяснителен режим.
Това, че управлява вече 8-ма година с леки прекъсвания май само на него не му е ясно.
Ех, ако не бяха Костов, Станишев, Орешарски, АЕЦ Белене, ТЕЦ Марица Изток 1 и 3, световната финансова криза, гравитацията и марсианците какъв рахатлък щеше да настане.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).