19 юни 2017

Поводи и контузии

"Спешна" операция на менискуса спести на Борисов неудобните въпроси защо не е сред гостите на Симеон ІІ по случай 80-ят му рожден ден. Кое му е толкова спешното, не стана ясно, той Борисов се върна от Турция, не е ходил някъде да играе я тенис или да рита топка (както обикновено прави, когато си е у нас). Ще покуца малко, ще го боли месец като ходи, но ще му мине, от менискус никой не е умрял.
Интервю на Анатолий Карпов от тази сутрин пък се оказа повод за Борисов да откаже среща с бившият световен шампион по шахмат. Бил казал, че азбуката идвала от Византия, така били учили в училище руснаците и Бойко - бам, вето!
Така де, то какво да му се срещаш на такъв, нито тенис играе, нито от карате разбира, па да седнат една партия да изиграят, онзи е световен шампион, не върви да разправяш, че си го пердашил като маче у дирек.
Ама Карпов бил депутат в Думата от партията на Путин и очевидно не е случаен човек, голяма работа. Да е чел навремето повече, да знае откъде идва азбуката и откъде изгрява слънцето!
Бе нещо много крехък и обидчив се оказа нашият премиер!

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).