24 май 2015

Кои са участниците в нашата делегация за срещата с Папата - и защо жените са забулени?

Виждаме снимките от посещението на делегацията, приета протоколно от Папата.
Дали и вие не се питате защо, аджеба, жените са със забрадки, а две са дори и забулена? И коя е четвъртата жена, след като според медиите в делегацията има само три жени - народните представители Полина Карастоянова, Марияна Георгиева и Мариана Бояджиева?

Българската делегация при Папата - поне две жени са изцяло забулени, а две са със забрадки.
Папата се среща с жени

Какво разбираме от тези снимки?
1. Че българите са правят на по-големи католици от Папата?
2. Че в делегацията има необявени участници?
3. Че за пореден път държавата се излага?
4. Че Вежди Рашидов се е изтъпанил до Папата с жест, който вика "Булгар! Булгар!" или "Колко Папи съм виждал..."? Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).