18 май 2015

Ало, ало, такси


Благодаря на Бойко Борисов и финансовия министър Владо Горанов, че дойдоха да ни уважат празника. Това бе изненада за мен. Летяли са час и половина с военен хеликоптер, за да дойдат. И не заради концерта на Цеца Величкович, а за да уважат хората в града.

Какво разбираме от казаното?
  1. Че г-н "премиерът" продължава да използва хеликоптерите на въоръжените сили като таксита.
  2. Че г-н "премиерът" е отишъл на събитие на частно дружество с държавни средства.
  3. Че г-н "премиерът" се различава от македонският си колега единствено по размаха на дейността си: единият си поръчва "Мерцедес" за 600 000 евро под формата на служебен автомобил, а вторият не си прави този труд, защото е надхвърлил наземния транспорт и има на разположение цялата държава за себе си.
  4. Че докато в някои бели държави политици подават оставки затова, че са отишли на фитнес със служебен автомобил, у нас час и половина летателно време на военен хеликоптер за лично удоволствие се приема за изключително постижение.
  5. Че откриването на трибуна, построена с 5 000 000 лв държавна пара и Цеца Величкович са в състояние да докарат на крака Бойко Борисов.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).