09 март 2015

Прост, по-прост, най-прост, Борисов

Тони Филипов, доктор, пише:


"А на циркулиращите коментари, че милиционерите го държат с нещо, премиерът отговори: "Държали ме били. Държат ме за... шлифера".
Шопът, какъвто се роди, такъв си и умира. Не казвам какъв се е родил точно този шоп, но мисля, че контекстуално се досещате. „Държат ме за… шлифера”, казано с онази недвусмислена пауза, която дава да се разбере, че говорещия всъщност има предвид нещо под шлифера, и то пред десетки камери и микрофони, не може да бъде определено по друг начин, освен като простащина. Простащина издигната в ранг държавно управление!"

Какво разбираме от тези думи?
1. Че има журналисти, които пишат честно и свободно?
2. Че в скоро време на "Редута" ще им се случи ревизия от НАП?
3. Че ни управлява един простак?




Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).