12 февруари 2015

Който предава Цветанов, предава Борисов?

По гневната реакция на "премиера" по адрес на (бившата?) приятелка на Цветанов, човек може да си помисли, че това е знак за всички останали магистрати, май?
Mediapool пише:

Премиерът атакува Владимира Янева за СРС разрешенията й по "Червей"

Председателят на Софийския градски съд (СГС) Владимира Янева стана в четвъртък мишена на остра атака от страна на премиера Бойко Борисов, който призова от Брюксел тя да бъде разследвана и съдена заради издадените от нея разрешения за специални разузнавателни средства (СРС) с незаконно дълъг срок по разработката "Червей".
"Ако на Цветанов са му дали четири години (за отказани шест СРС-та – бел.ред.), за това трябва да им дадат по 400 години на всички по веригата – от съдията до последния, ако приемем, че има съизмеримост", избухна Борисов пред българските кореспонденти в Брюксел, където е на посещение по повод заседание на Европейския съвет.

Какво разбираме от думите на Борисов?
1. Че атаката срещу Янева е знак, че вече не е семейна приятелка на Цветанови?
2. Че предупреждава останалите магистрати, че за Него най-важен е Цветанов?
3. Че го боли от присъдата на Цветанов така, сякаш след нея идва присъда и за самия Него?

 

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).