05 октомври 2014

ГЕРБ загубил изборите заради Горни Лом. Взривът не бил случаен?!? Той пак спечелил?!!?

Тази вечер Бойко Борисов за пореден път направи гаф на годината. За съжаление годината все още не е приключила, така че има възможност да го надмине.
Можете да чуете всичко, което той каза в репортажа на БНР.

"Аз не знам дали в Европа се е случвало толкова пъти и то поредни десницата да победи левицата и то с все по-разгромяващ резултат, а тези, които са след БСП са по три, четири, пет, шест пъти по-малко избиратели от нас. Така че едно голямо благодаря на хората, които ни подкрепят, защото година и половина ГЕРБ беше подложен на унищожение с всички институции от всички. Затова отново българският народ, както и преди две години, както и на европейските избори, гласува най-голямо доверие."

Какво разбираме от тези негови думи?
1. Че Бойко Борисов явно не е разбрал, че той загуби властта, а и изборите през 2013 г.?
2. Че явно не е разбрал, че е загубил и изборите през 2014 г.? 
3. Че не познава историята на Европа?


"Последната седмица беше толкова песимистична, толкова тежка за всички нас. 15 души загинаха. Последните дни имаше траур, спряхме заключителните си кампании всички партии. Тогава, когато трябваше да се настройват хората най-много, тогава на практика ние бяхме в траур. Далеч не мисля, че е случаен инцидент."

Какво разбираме от тези му думи?
1. Че е в състояние да използва трагедията в Горни Лом за своите долни политически цели?
2. Че няма да се спре и пред трупове, за да излезе победител?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).