06 октомври 2014

20-25-30 % и така до 100%

В нощта на изборите по време на импровизираната си пресконференция Бойко Борисов за пореден път се изяви като най-подготвеният експерт от всички експерти, пращайки елементарната математика в девета глуха:
Другите да си дадат оценка за резултатите, защото ако другите партии имаха по 20-25-30% избирателната активност щеше да е 100%
Много съм любопитен, ако 5 партии съберат по 30% от гласовете, това дали ще даде 150% избирателна активност? 
Горния цитат иде да покаже още веднъж на какъв полуграмотен човечец отново поверяваме кормилото на държавата.
За тези, които нямат време да го четат, ето го и в youtube:

1 коментар:

Скарамуш каза...

Ако можете, пуснете времето от 1:45 до 2:45 в записа от видео-блога на самия Борисов! Това си заслужава гледането! Идиотът обявява взрива в Горни Лом за "неслучаен" и изиграл роля за намаляване на изборния им резултат.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).