28 септември 2014

Огнян Минчев се излъга за Бойко и отношенията му с Русия?

Кратък преглед на новините в последния ден показва нещо много важно:


Георги Първанов: Приветствам всякаква възможност за контакти за активиране на взаимноизгодните отношение между София и Москва Георги Първанов: Приветствам всякаква възможност за контакти за активиране на взаимноизгодните отношение между София и Москва

24 Септември 2014 | 14:16 | Агенция "Фокус" Варна. Приветствам желанието на Бойко Борисов да отиде на визита при руския президент Владимир Путин след изборите по въпроса за проекта „Южен поток”. Това каза лидерът на АБВ Георги Първанов на пресконференция във Варна, предаде репортер на Радио „Фокус” – Варна. Коментарът му бе в отговор на журналистически въпрос във връзка с изказването на Борисов в Стара Загора, че ще отиде на официална визита при руския президент Владимир Путин, ако партията му спечели изборите."
На 22.05.2013 г. Огнян Минчев - нескрит фен на Борисов заяви:


"Правителството на ГЕРБ отмени проекта Бургас – Александруполис и прекрати строителството на АЕЦ „Белене“. Това е удар по ядрото на олигархичната клептокрация – именно енергийната олигархия."


И в същото време...

Бориславова и Бисеров печелят най-много от ВЕИ

Дикме взел 5 млн. евро от фотоволтаична фирма, Прокопиев печели 9,4 млн. годишно от „зелена енергия“

Какво разбираме от всичко това?
1. Че Борисов е уж против Русия, но всъщност е не просто фен на Путин, а и негов личен приятел* и съюзник?
2. Че Огнян Минчев се лъже, като си мисли, че Бойко Борисов е спрял проектите, за да удари по енергийната олигархия, защото всъщност ударът е да се помогне на Бориславова и Бисеров?
3. Че в енергетиката се краде най-много?

______
* Иначе кой би подарявал куче, би се хвалил, че са на "ти" и т.н.?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).