21 септември 2010

Бойко и визите за САЩ

Бойко намери оправдание за това, че имаме визи за САЩ. Той го подготвя от сега, за да може догодина да каже: "Ние влизаме в Шенген, те не ни пускат в Америка". Според "Фокус" нашият "премиер" е заявил в Ню Йорк:

За отпадането на американските визи за българските граждани премиерът ще лобира отново по време на всичките си срещи тук.
Бойко Борисов каза: Неформално тук, докато съм в Ню Йорк, почти всички шефове на служби в Щатите ще дойдат да ме видят. Догодина ние ще влезем в Шенгенското пространство, живот и здраве, а за Щатите да пътуваме с виза – не е правилно. Така ще вложим усилия. Влезем ли в Шенген, аз мисля, че това ще е много силен мотив да искаме от правителството на САЩ да ни махне визите.
Като запален футболен фен пък той проследи всички мачове от европейските футболни шампионати и нямаше как да не покаже радостта си пред нашите сънародници в Америка от головете на Димитър Бербатов за „Манчестър Юнайтед”. Крайно време, според премиера, било британската преса най-после да признае, че без Митко „Манчестър Юнайтед” е нула.


Какво разбираме от това?
1. Че "премиерът" явно не е разбрал защо има визи за българите?
2. Че си търси оправдание за бъдещи неуспехи?
3. Че се интересува повече от футбол, отколкото от срещите си с китайския премиер?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).