10 август 2010

Цветанов: да биеш е благородна мисия!

Според "Фокус":

Службата в МВР е благородна мисия
Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, който присъства на връчването на дипломите на служители на министерството, които изкараха курс за лидерство, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Министър Цветанов каза, че винаги ще стои зад действията на служителите на МВР, но ги предупреди, че всяка тяхна грешка се следи от обществото и това може да има широк отзвук. Той призова служителите да проявяват професионализъм.
Американският посланик Джеймс Уорлик поздрави курсистите. Той се обърна към служителите на МВР с думите: „От вас зависи да сте лидери, ада си лидер означава да вършиш това, което е правилно”.


Какво казваме ние?1. Че според министъра да пребиваш хората е благодорна мисия?
2. Че да взимаш подкупи е благородна мисия?
3. Че да си дебел и миризлив е благородно?
4. Че според щатския посланик полицаите трябва да са лидери? На какво - да водят боя ли?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).