15 април 2010

Бойко като икономист

Премиерът се изявява като икономист. Икономистите се оплакват:

В неделя разбрах, че ако някой има мнение по икономическата политика, премиерът го… кани да се яви на избори:

Водещ: Днеска и вчера, и цяла седмица непрекъснато чета мнения на хора и дори казват, че ако не се преборите с икономическата криза сега, ще дойде политическа криза на есен.
Бойко Борисов: Нека дойде, тогава ще дойдат тези икономисти, тези суперспециалисти…


А вчера разбрах, че Бойко Борисов вече е направил излишни икономистите:
"Нека малко да ви обясня икономиката, защото явно слушате едни експерти, които се изказват всеки ден. Ние инвестираме в индустрия, с тези пари, които влагаме сега, те ще се върнат и мултиплицират." Това заяви премиерът Бойко Борисов на въпроса на "Дневник" дали не е по-добре по време на криза да се замразят проекти като изграждането на т.нар. Български Лувър, за който към момента са заделени 15 млн. лв. от бюджета.Какво пък разбираме ние?
1. Че Бойко е пълен некадърник в областта на икономиката?
2. Че икономистите ни са за бой, защото не му обясняват нещата?
3. Че ни очаква голяма криза?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).