12 април 2010

Бойко и националната отбрана

След като демонстрира, че не разбира от финанси и от хора, с избора на Симеон Дянков за министър, Бойко показа още нещо опасно - неразбиране на националната отбрана. Вижте сами:

"Бойко Борисов: Макар че Румъния и сега техният президент Бъсеску беше много активен и те имат решение на парламента, искат цялата противоракетна отбрана. Казвам го това, за да няма спекулации, че някой ни натиска или иска от нас противоракетна отбрана. Точно обратното, ние би трябвало да искаме да се включим. Румъния ще ни пази нас. Те имат решение на парламента, ще вземат и ракетите, и радарите. Въпросът е ние трябва ли да стоим настрани от общата натовска защита.
Водещ: Трябва ли?
Бойко Борисов: Според мен не."
Бойко Борисов ни обясни от Прага, че не искал да казва, но ако една ракета от Иран бъдела насочена към нас, нашите централи не били защитени...

Какво разбираме от тези Му думи?
1. Че "премиерът" не раязбира нищо от национална отбрана?
2. Че въпреки неговото собствено твърдение, че "румънците ще ни пазаят", той все пак иска да сложи ракети и на наша територия.
3. Че явно не си дава сметка, че с тези думи само подсеща терористите да ни обърнат внимание?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).