08 ноември 2009

Бойко и детската площадка

"Труд" съобщава:

Какво се случва с чисто новата детска площадка само няколко дни след като е била официално открита от премиера Бойко Борисов?
Не работи!
Само 3 дни след отварянето на игрището в столичния жк “Люлин 2” вчера то беше заключено, видя екип на “Труд”. Вместо да играят в него, децата седяха на пейката пред площадката и спореха дали ще има платен вход за нея.
“Толкова много ми се играе, но се говори, че ще се плаща”, каза 6-годишният Васко. Малчуганът сподели, че най-вероятно неговите родители няма да му позволят да играе там, ако трябва всеки път да се ръсят с пари.
“Не искам пак да ритам в градинките между блоковете, които са обрасли в бурени”, недоволстваше по-големият му брат Мартин.
Няколко часа след откриването на площадката тя бе заключена, разказа пред “Труд” Боян Даскалов, който от години живее в квартала. “Едни деца прескочиха оградата и влязоха да ритат. Веднага обаче дойдоха полицаи и ги изкараха”, каза още Даскалов.


Какво разбираме от това съобщение?
1. Че Бойко е жертва на комунистическото си възпитание, за което обвиняваше Станишев?
2. Че децата ще искат да играят, но по-важното е бате им Бойко да ходи да открива всяка седмица нови детски градини, но не и те да работят?
3. Че полицаите се грижат за детските площадки?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).