09 ноември 2009

Бойко и "котараците"

Бойко обяснява как е нарушавал законите като главен секретар на МВР. Ние ги коментираме:

За т.нар. кръг “Котараците” Борисов разказа как се е запознал с Александър Сталийки, спряган за част от кръга. Като бил главен секретар на МВР, Сталийски щял да го сгази на пешеходна пътека. Премиерът тъкмо си бил купил варена царевица и я хвърлил по колата. После наредил да му приберат возилото. “После ген. Василев (бившият шеф на полицията - бел. ред.)му ходатайства за колата”, спомни си Борисов.


Какво виждаме - без никакво основание главният секретар нарежда да се прибере колата на един гражданин, дори и той да е спряган от някакъв кръг "котараците"?

“Навремето бях против да се събаря мавзолеят! Трябваше да си стои, както концлагерите в Германия - да видят и децата!”, отсече Борисов.

Никъде не успхяме да открием мнението на тогавашния "бизнесмен" Борисов за мавзолея. А вие?

Премиерът “скастри” и медиите - почнали го от първия ден, а зад тях обикновено стояли корпоративни интереси.

На "премиера" не му харесват свирките?

Попитан мрази ли критиката, той отсече: “Мразя, разбира се.”

"Премиерът" най-накрая си призна защо е толкова злопаметен - защото мрази критиката? Но това "разбира се" не е ясно защо е там. Защо се разбира, че мрази критиката? Какво лошо има в критиката, "премиере"?

1 коментар:

Анонимен каза...

Мутрата костюма и бюрото си мени, но нрава- никога.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).