13 ноември 2009

Бойко и фелациото

Прочетете в блога на Николай Бареков цялата статия, а тук вижте отбрани откъси:

Вчера с политолога Димитър Аврамов обяснявахме какво е Бойко Борисов пред нашите колеги и приятели от the daily beast и главния редактор на изданието Тина Браун, която е истински звяр или bullet в журналистиката и бивш главен редактор на елития Newyorker. Видяла е какво ли не, което я прави силно скептична спрямо разните му „феномени“. Какво да кажем за нашия??? Сравнявахме го с Берлускони, с Обама, със Саркози, с Уго Чавес, с Марлон Брандо от Кръстника. Накрая Аврамов използва следното сравнение – той е нещо като вашия Джон Готи, само че в обратния смисъл.
Продължават да си го харесват, а рейтингът все така расте.

Какво разбираме от тази статия?
1. Че Кеворк Кеворкян бе прав за сутрешното фелацио?
2. Че не само рейтингът Му расте в очите на придворната журналистика?
3. Че в България не са останали свободни медии?

1 коментар:

Анонимен каза...

„Гледам и не вярвам на очите си”. ББ откри в Смолян отсечка от път.
(В София отсечките минаваха за цели улици). По стара традиция девойка
му поднесе хляб, той отчупи и .... го пъхна в устата на момичето. Преди няколко месеца, още като кмет, същото направи и с една медицинска сестра. Грипна епидемия е. Министърът на здравеопазването съветва: „Мийте си ръцете”. За божествената ръка на Бойко това не важи – с нея той се ръкува, потупва по бузките, пи..е и миропомазва. Основателно мнозина (в т.ч. „Конгрешънъл куотърли”) се съмняват, че ръцете му са чисти.
Министърът на външните работи, която вече четири месеца е министър, „външен” на работата, изведнъж се разбърза – отзоваване на посланици, песни, румба, логорея в „Панорама” на БНТ. Павел Писарев пише: „И какво ще се прави, като се изчерпи ресурсът на обвинението към предишното правителство? Ще се занимава публиката с министерски румби? Представяте ли си г-жа Клинтън или Олбрайт да танцува румба,помните ли г-н Кув дьо Мюрвил или Иван Башев да пее по телевизията? Елитът да не става за смях на кокошките”.
Илюстрация на стоте дни на Бойко, Цецко и Цецка
виж на:
http://fun.dir.bg/fun.php3?tp=s&id=1300

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).