09 октомври 2009

Бойко и боклукът

Бойко блести в поредния завод, който се открива втори път след трета копка:

След тържествен водосвет Борисов преряза лентата на първия завод за отпадъци и натисна бутона, с който пусна поточната линия на инсталацията. Тя обаче поработи само, докато премиерът беше около нея, след което беше спряна. Работниците, извикани на местата си за откриването, не знаеха дали преработката на отпадъците ще продължи и след отпътуването на официалните гости. "Шефовете ще кажат", обясниха те и добавиха "Ама то няма боклук, а и документи няма".


Какво разбираме от репортажа?
1. Че Бойко се излага с немощен PR?
2. Че това е същият завод, за който "Стандарт" писа преди дни, че Бойко ще отиде там с хеликоптер - неизвестно защо не с кола или с "фалкончето"?
3. Че и при Бойко един и същ завод ще се открива три пъти - веднъж вчера, втори път за 72-часовите проби и накрая, като тръгне?
4. Че Бойко си общува с бизнесмени като Николай Гигов?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).