10 октомври 2009

Бойко и теглата на една майка

Българските медии охотно отразиха срещата на "премиера" Борисов с освободената от македонски затвор Спаска Митрова.

Премиерът разговаря със Спаска повече от половин час. 25-годишната българка бе много развълнувана, много сдържана и притеснена в изказванията си. Тя благодари за подкрепата на всички в България и увери, че ще иска да дойде да живее тук, след като вземе детето си, което не знае къде е. Спаска Митрова видимо изглеждаше добре, но беше силно притеснена и след първите няколко думи, които произнесе, тя отговори на няколко журналистически въпроса, някои от които и с помощта на премиера.
Спаска Митрова ще пренощува в резиденция Бояна, след като отиде в София тази вечер. В понеделник ще и помогнат с документите, които има, ще й предложат и работа: „Това не е много трудно” – каза премиерът.

Какво разбираме от тази информация?
1. Че Бойко Борисов е готов на всичко заради минутата PR?
2. Че горката жена е използвана в политическата Му биография?
3. Че премиерът предлага работа на македонците и "това не е много трудно", а българите в това време се записват на трудовата борса като безработни или трябва и те да лежат в македонски затвор, за да се погрижи държавата за тях?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).