11 октомври 2009

Бойко и Маргините

Бойко Борисов пред медиите:

Премиерът Борисов отказа да коментира пред медиите декларацията на лидера на БСП и бивш премиер Сергей Станишев в парламента днес. В нея лидерът на левицата призова управляващите да не използват парламента като инстуремент за прокарване на корпоративни и лобистки интереси, а да изработят антикризисна програма. "Човек, който започва интервюто си с това, че не е момиче, а момче, човек, чиито министри се карат кой се е срещал с Маргините и кой не, човек, който е оставил тотален дефицит във всички министерства и е вкарал ДАНС да подслушва нашите колеги, може ли да се изказва по важни въпроси и да искате аз да го коментирам", попита риторично Борисов. "Той е дискредитиран човек, той е оставил кабинет с фасадно осветление, където не може да се работи вечер. Задайте си въпроса колко е работил през тези четири години", каза още премиерът.

Напомняме на нашите читатели:
1. Кой не само се е срещал с хора с псевдоними, а е бил и съдружник с тях, имал е общ бизнес и общи фирми?
2. Кой говореше на "ти" на бандитит като Асен Петров (Шаки), малко преди да ги растрелят?
3. За кой български политик се е появила статия в авторитетното американско издание "Конгрешънъл куотърли"?

1 коментар:

Анонимен каза...

Преди години,когато ББ бе охранител,във фирмата му "Ипон"стана гаф.Изчезнаха някакви петстотин милиона лева инкасо,а с тях и превозващият ги бивш милиционер Пламен Щърков.По късно същият бе намерен убит.Като много други и този случай бе потулен.Много ми е интересно кой извърши това убийство и кой е поръчителя,какво ли стана и с парите?Това си е тема за криминален разказ.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).