15 юли 2009

И сам воинът е воин

Бойко Борисов пред "24 часа":"Аз моята история съм я написал, та написал. Не могат да ме уязвят с нищо. От мен зависи да направя председател на парламента, премиер. Под нулата съм тръгнал. Това никой не може да ми го вземе. Гледах днес от балкона на парламента и отчетох, че самичък съм направил толкова много. Самичък."


Какво разбираме от това откровение?
1. Че Бойко сякаш е забравил, че не е тръгнал от нулата, защото при социализЪма на човека, на който разтриваше ушите, той бе тръгнал от офицерско звание и получавайки заплатата си от Държавна сигурност.
2. Че Бойко сякаш е забравил, че в частния му бизнес съдружници му са хора с псевдоними, с чиято подкрепа всеки може да успее и единственото, което не знаем е цената, която се плаща за тази подкрепа.
3. Че Бойко се самоизживява като един човек, който винаги сам е постигнал всичко. Може би затова държи и портрет на Марлон Брандо от филма "Кръстникът" винаги наблизо.
4. Че наистина на балкона в Парламента Бойко Борисов изглеждаше много, много самотен.

1 коментар:

Анонимен каза...

Много пъти съм разказвал на колеги и приятели,че няма кой да съпостави няколко прости факта:
-Кой охранява обекти на СИК в близкото минало и може ли да бъде фирма извън охранявания кръг?
(моят отговор е-сикаджия единствено!)
§знаете,че ББ открито признава,че е пазил стадион "Славия" и не само
-Защо беше включен той и притежаваните от него фирми в списък на МВР за проверка по гл.ІІІ от ЗСГ/сега отменен/ и какви са резултатите?
(моят отговоре-като свързано лице с лидери на организирана престъпна групировка и поради неясен произход на притежавани имоти,средства и активи)
§в последствие беше променена по негово време формулировката организирана престъпна групировка в организирана престъпна група,като доморасли полицаи от ГДБОП аргументираха това с аргумента,че така можело по-лесно да се реализират ГОД,с което от 5-7 групировки за около2-3 000 акт.членове и техни връзки бяха определени 150 за около 800-900д!!!
ЗАСЕГА ТОЛКОВА :))

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).