02 юли 2009

Бойко към хората: малки сте!

Бойко Борисов днес, при предизборното откриване на детска градина (!) е казал, че Станишев е много малък да иска дебат с него. И още: "Станишев се опитва да ми припише греховете на управлението на Костов. Но ние нямаме коалиция. СДС, ДСБ, БЗНС и други партии създадоха „Синята коалиция”. Те имат кандидати навсякъде, ГЕРБ също се явява самостоятелно и има кандидати. Не му прави чест да ми приписва „Синята коалиция”, той друго не прави."

Нямаше да обърнем внимание на това изказване на "кмета" Борисов, ако не се бяхме замислили защо са нужни изобщо дебатите? За да си мерят програмите или за да ни информират за това как смятат да управляват?

Какво разбираме от това изказване на "кмета"?
1. Че не му пука за хората.
2. Че отрича очевидното - че не може да създаде кабинет без коалиция с Иван Костов.
3. Че отказва да признае, че ще има коалиция с Костов и че, както сме писали и тук, те са се разбрали.
4. Че явно не си спомня как именно Иван Костов, "Гаргамел", по думите на самия "кмет", му занесе цветя на рождения ден в Банкя.

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).