30 юни 2009

Бойко, ДС и ГЕРБ

ГЕРБ излизат с декларация:

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ, чиито имена фигурират в днешното решение на комисията за досиетата, не са вербувани като агенти, а са били щатни служители - част от структурите в рамките на изпълнение на служебните им задължения като служители в МВР или други институции.


Устав на ПП ГЕРБ

X. ДРУГИ РАЗПОРЕДБИ

Чл. 49. Не може да бъде член на Изпълнителната комисия, Областен ръководител, Общински ръководител или член на който и да било ръководен и/или контролен орган лице, което е било щатен, или нещатен сътрудник на бившата Държавна сигурност и бившето Разузнавателно управление на Българската народна армия.


Какво разбираме от това противоречие?
1. Че агентите на ДС винаги са с приоритет пред честните хора, които не са били агенти?
2. Че да си агент и депутат на ГЕРБ - това е гордост?
3. Че може би една от причините Бойко Борисов да не се кандидатира за депутат е била именно проверката за принадлежност към ДС?

1 коментар:

Анонимен каза...

vsi4ki sa ot edna partiq ako 4esten 4ovek se opita da se domogne do vlASTTA NIKOI NE BI MU POZVOLIL.V KRAEN SLU4AI BIHA GO UBILI NO NE BIHA GO OSTAVILI DA GOVORI SVOBODNO.NE I TE.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).