04 юли 2009

Бойко, една лъжа, повторена 100 пъти не става истина

Днес "кметът" Борисов пак се е изказал в типичния си стил, този път в Смолян (по "Фокус"):

Според Борисов, поради тази причина Сергей Станишев се крие и отказва да участва в дебати. „Ние го преследваме навсякъде, където е кандидат за депутат, Цветанов, а и колегите от другите партии – Костов, Сидеров, Янев - всички го търсят, а той се крие и не се показва, каза Борисов

Какво разбираме от това?
1. Че Борисов очевидно е забравил, че Станишев го покани на няколко пъти, публично, на дебат?
2. Че вече не помни какво е казал вчера, че "Станишев е много малък, за да иска дебат с него"?
3. Че ясно не знае, че във времето на Интернет е много лесно да се види кой как лъже?

От утре спираме да пишем в този блог - в зависимост от резултатите, ще преценим дали да го продължим в този му вид или да го преструктурираме, за да отразява дейността на "премиера" Борисов.

1 коментар:

Анонимен каза...

Моля, не спирайте. Вие сте единствените, които казават какъв в действителност е ББ. Поредното доказателсво е мажоритарно избраният депутат от Софийска област - Емил Димитров. ББ води дело срещо него за фалшифициран подпис, пък в същото време го издига за депутат. Според мен истината е очевидна: ББ продава имота без санкцията на СОС и се надява да мине далаверата. Случайо обаче това не се случва и той веднага обявява подписа за фалшив. Понеже вече е взел парите, ББ сега се реваншира като го прави депутат, за да му даде имунитет.

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).