06 юли 2009

Този блог и какво да го правим?

Изборите минаха и заминаха.
Народът каза своето ясно "ДА!" за Борисов и ГЕРБ.

Ние, които пишем тук, искаме да попитаме вас, читателите, какво да правим. Молим ви - попълнете анкетата вдясно и оставяйте коментари под тази публикация.

В случай, че решим да продължим с публикациите тук, ще имаме нужда от още помощ, защото очакваме увеличаване на броя на изказванията на Бойко Борисов.

Ако някой от вас има желание да стане автор тук, нека пише на skaramush.bg@googlemail.com. (ние ще ви изпратим покана от Blogspot) В началото ще бъдете автори, чиито публикации могат да бъдат редактирани, докато по-старите писатели се убедим, че можете да действате самостоятелно.

Гарантираме - от нас информация за IP адресите не може да бъде получена, а в най-скоро време ще имаме и възможност за ползване на специализиран софтуер за скриване на авторите изцяло.

7 коментара:

Анонимен каза...

Подкрепят ви, но няма хора, които да са готови да помагат...

Zhivka Janakieva каза...

Мисля,че трябва до продължите като един коректив извън парламента, като РЕАЛНА ОПОЗИЦИЯ.

Анонимен каза...

Категорично, ДА ПРОДЪЛЖИТЕ БЛОГА! :)))

Анонимен каза...

Продължаваме!

LaSombra каза...

С удоволствие чета блога, макар досега да не съм коментирал. Този път обаче не ще се въздържа...

Гарантираме - от нас информация за IP адресите не може да бъде получена, а в най-скоро време ще имаме и възможност за ползване на специализиран софтуер за скриване на авторите изцяло.

По времето на никой друг премиер не се е споменавало за страх, проследяване на ІР-та и прочее мерки за анонимност на пишещите срещу него. Надявам се това да си остане ваша параноя, а не да се превърне в ежедневие. Надявам се, но не вярвам...

Всъщност с удоволствие бих станал автор, но едва ли ще мога да се справя на вашето ниво, така че предпочитам да не се излагам публично :) За останалите желаещи, едно уточнение: Авторите на блоговете, хоствани в Blogspot нямат достъп до ІР адресите на публикуващите. Евентуални желаещи да научат въпросната информация ще трябва да се обърнат към Google Inc. в САЩ, пък и тогава не се знае какъв ще бъде отговорът :)

дядо Йоцо каза...

нан да накараме бойко да чете това,което пишеп тук?

Unknown каза...

не се и притеснявям, нооо вземете мерки относно корекноста на плащанията на детски,пенсии и всички други финансови задължения на държавата спрямо хората и организациите.Благодаря за вниманието, ако изобщо стигне до Вас

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).