13 юни 2009

Един гласпоодавател за Бойко

Една наша читателка ни пише коментар, в който между другото се казва:

Уморих се да гласувам за бъдещето на децата си. Гласувах за тяхното добруване при Тодор Живков. После, когато дойдоха промените около нас и в самите нас ЛУТАЙКИ се гласувах в името на децата си различно: за Дертлиев, Костов, за Царя, .... Гласувах за децата си, а те самите направиха своя избор: САЩ и Канада. За кого да гласувам сега? За внуците ли, които са граждани на други държави? Не се залъгвам - те няма да живеят в родината на родителите си. Те няма да изберат ДЪРЖАВАТА, която прогони родителите им от родната България.
До сега гласувах ЗА. Сега гласувам ПРОТИВ!
ЗНАМ КОЙ НЕ ИСКАМ ДА УПРАВЛЯВА СТРАНАТА МИ - БОЙКО БОРИСОВ.
ПРИЧИНИ? В ТОЗИ БЛОГ ИМА ДОСТАТЪЧНО.

Призовавам всеки да направи следното:
1. Да гласува по съвест за СЕБЕ СИ, СВОЕТО БЪДЕЩЕ И ЛИЧНО ЩАСТИЕ. ЖИВОТЪТ Е КРАТЪК И НЕКА ЖИВЕЕМ ДОБРЕ ДНЕС, А НЕ ДНЕС С ОБЕЩАНИЯ ЗА ДОБРО УТРЕ;
2. Ако нямате предпочитание към никоя от допуснатите до избори партия и коалиция вземате лист и молив и класирайте по свои симпатии и политически разбирания всички от едно до ... Пускате бюлетина за някоя от последните във вашата класация партия.Хем гласът ви ще бъде отчетен, хем тези, от които сте недоволни няма да се възползват от вас и най-важното - ще бъдат безкрайно изненадани от разместване на пешките от наредената от тях шахматна дъска.
3. Пускате празен плик.

Какво разбираме от това?
1. Че на хората е почнало да им писва?
2. Че Бойко не може да излъже целия народ?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).