12 юни 2009

Бойко Борисов, шубето е голям страх

Вече окончателно е ясно: Бойко Борисов се страхува от изборите за национален парламент. След като на единствените избори, на които участва, беше победен по брой гласове и в Благоевград, и в Пловдив, той реши да не се впуска в авантюрата "избори 2009".

Вместо това, подобно на господаря си - цар, той ще гледа от болничното си легло как кандидатите за депутати се надпреварват кой да постигне по-добри резултати.

Според медиите, "Бойко Борисов ясно и категорично е заявявал позицията си, че има поет ангажимент към София и ако политическа партия ГЕРБ получи подкрепата, за да можем да съставим собствен кабинет, естествено, че г-н Борисов ще бъде премиер на този кабинет, каза председателят на партията Цветан Цветанов на пресконференция."

Какво разбираме от това изказване на формалния* лидер?
1. Че Бойко Борисов не смята участието в избори като ангажимент към София?
2. Че независимо от "поетия ангажимент към София", той ще го зареже, ако трябва да стане премиер?
3. Че Цветан Цветанов ни мисли за луди?
4. Че Божидар Димитров напусна БСП не защото не бе съгласен с ръководството, а защото имаше обещан пост в ГЕРБ?
___
* - Произлиза от "форма", "униформа"?

2 коментара:

Zhivka Janakieva каза...

Уморих се да гласувам за бъдещето на децата си. Гласувах за тяхното добруване при Тодор Живков. После, когато дойдоха промените около нас и в самите нас ЛУТАЙКИ се гласувах в името на децата си различно: за Дертлиев,Костов, За Царя, .... Гласувах за децата си, а те самите направиха своя избор: САЩ и Канада. За кого да гласувам сега? За внуците ли, които са граждани на други държави? Не се залъгвам - те няма да живеят в родината на родителите си. Те няма да изберат ДЪРЖАВАТА, която прогони родителите им от родната България.
До сега гласувах ЗА. Сега гласувам ПРОТИВ!ЗНАМ КОЙ НЕ ИСКАМ ДА УПРАВЛЯВА СТРАНАТА МИ - БОЙКО БОРИСОВ. ПРИЧИНИ? В ТОЗИ БЛОГ ИМА ДОСТАТЪЧНО.

Призовавам всеки да направи следното:
1. Да гласува по съвест за СЕБЕ СИ, СВОЕТО БЪДЕЩЕ И ЛИЧНО ЩАСТИЕ. ЖИВОТЪТ Е КРАТЪК И НЕКА ЖИВЕЕМ ДОБРЕ ДНЕС, А НЕ ДНЕС С ОБЕЩАНИЯ ЗА ДОБРО УТРЕ;
2.Ако нямате предпочитание към никоя от допуснатите до избори партия и коалиция вземате лист и молив и класирайте по свои симпатии и политически разбирания всички от едно до ... Пускате бюлетина за някоя от последните във вашата класация партия.Хем гласът ви ще бъде отчетен, хем тези, от които сте недоволни няма да се възползват от вас и НАЙ-ВАЖНОТО - ЩЕ БЪДАТ БЕЗКРОЙНО ИЗНЕНАДАНИ ОТ РАЗМЕСТВАНЕ НА ПЕШКИТЕ ОТ НАРЕДЕНАТА ВЕЧЕ ОТ ТЯХ ШАХМАТНА ДЪСКА.
3.Пускате празен плик.
ГЛУПАВО??? МОЖЕ БИ, НО ТОВА ИЗМИСЛИХ В БЕЗУМИЕТО, ОБХВАНАЛО МЕ ОТ НЕВЪЗМОЖНОСТТА ПО ДРУГ НАЧИН ДА БЪДАТ ВЪЗПРЯНИ ТЕЗИ МАЛОУМНИЦИ.
КАКВО ЩЕ НАПРАВЯ АЗ ЛИ? ДВЕ В ЕДНО: "НЕ" НА БОЙКО ЧРЕЗ "ЗА" АТАКА.

Анонимен каза...

Голям блог на БСП пак ли черна къмпания бе СТРАХЛИВЦИ. Това са БСП искат да управляват държавата като всяват страх в хората. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ гласувайте за ГЕРБ. Та по въпроса защо ще остави софия за да стане министър председател. Ами отговорът ви е във въпроса.Защото София е в БЪЛГАРИЯ. Тогава ще помогне и на нас не само на Софиянци. АЗ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ. Защото обичам БЪЛГАРИЯ и искам да живея тук. Ако БСП спечели аз напускам родната ми държава. ОБЕЩАВАМ !!!!

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).