01 юни 2009

Бойко и изборите

"След ебането, няма разкаяние" - клип за изборите в Македония през 2008 г. Актьорът напомня на лидер на ГЕРБ - брадясал, с ниско подстригана коса, с два пръста чело. Диалогът е също така подходящ за нашите избори, като се имат предвид предишни изяви на "кмета". Прочетете още тук, тук, тук, тук. Сравнете и речниковия "запас" на "кмета" с този на Обама, с който Борисов "бил закусвал заедно".

Какво разбираме от този клип?
1. Че след изборната нощ, хората ще разберат, че са направили грешка?
2. Че ни чакат четири години "бойкотия"?
3. Че мутроподобни политици ще ни управляват?

Няма коментари:

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).