30 май 2009

Лъжата "ГЕРБ"?

Отговори на кандидати за депутати от ГЕРБ на въпроса:
Доколкото изказванията ви в предизборната кампания се определят и/или ограничават от PR отдела на ГЕРБ?

Делян Добрев: Всички мои изказвания в предизборната кампания са част от общото „говорене” относно политиките на ГЕРБ, съгласувано с PR отдела. Всички медийни изяви и темите по тях се съгласуват предварително.
Мария Неделчева: Изказванията не се определят, нито ограничават от PR-отдела на ГЕРБ. ГЕРБ е един отбор, в който екипно се работи за постигане на общите цели.
Моника Панайотова: Изказванията ми се съгласуват с PR отдела на ГЕРБ, но не се определят от него.
Мария Рабаджийска: Ние от ГЕРБ се стремим към откритост в общуването с българските граждани, което е израз на нова политическа култура. Не се налага да бъдем ограничавани от PR отдела в този диалог с гражданите.
Емил Стоянов: Не се ограничават от PR отдела на ГЕРБ.
Ана Страшимирова: Като кандидат за член на ЕП от ПП ГЕРБ считам, че е редно моите изяви да бъдат съобразени с PR отдела на ГЕРБ. Не смятам, че PR отдела на ГЕРБ ме ограничава в изказванията и предизборната ми кампания, а напротив той се стреми да бъда представена в най-положителна светлина.
Павлина Николова: Не бих казала, че се определят, по скоро се координират, от PR отдела на ГЕРБ, за да сме сигурни, че нашите послания са ясни и категорични.
Ангел Джалъзов: Всеки един кандидат е възприел политическите принципи на ГЕРБ и на практика изказванията не се ограничават от PR отдела, тъй като основното политическо послание е за една максимално ясна и принципна политика в полза на хората и всеки един от нас е стимулиран да излага своите собствени разбирания в търсене на най-ефективното решение за обществото.
Стефан Шилев: Работим в изключително некоректна и злонамерена предизборна кампания, затова мисля, че без контрол и координиране на действията, няма да се постигнат добри резултати.

Какво разбираме от тези отговори?
1. Че в ГЕРБ лъжат?
2. Че в ГЕРБ изказванията се контролират, съгласуват, но не ограничават?
3. Че колкото е по-известен един кандидат, толкова по-свободен е той?
4. От коментарите в сайта на г-н Юруков, разбираме че г-жа Любима Йорданова си мисли, че ще влезе в управлението на страната?
5. Че те самите не знаят как да отговорят и се объркват как да ни излъжат?

7 коментара:

Боян Юруков каза...

Не мога да разбера откъде си си извадил тези изводи. Всъщност те не са изводи, а въпроси, което означава, че въобще ги няма в контекста, а се опитваш да ги вкараш в темата без да има причина.

И ми е много интересно, че "Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними". После си писал "тук ПИША 6 души". Поне блога paveta.net и twitter: bspreal си казвам открито, че аз ги правя.

Скарамуш каза...

Благодарим Ви за мнението!
Благодарим и за забележката за правописната грешка!

Анонимен каза...

Следя всичко в блога на Б.Юруков. От отговорите на интервюираните мога да си съставя собствено мнение, защото съм мислещ човек. Но:
1.Единственото, с което съм съгласна от гореизписаните "изводите" е: "колкото по-известен е един кандидат, толкова по-свободен е той". Това е естествено, защото това са хората с вече двугодишен опит.
2.До сега не съм разбрала, че Л.Йорданова се кани да става упрвляваща?!
Ако прочетете какво съм коментирала там, че видите, че не харесвам Б.Борисов. Не се крия зад псевдоними - става въпрос за много важни за страната ни неща и колкото и да е "литературен" псевдонимът, няма да постигнете кой знае какво. От какво се страхуваш. Щом си имаш собствено мнение, пиши го. За да ти повярват, трябва да си някой! Иначе, ако искаш да ти попълвам колекцията /много преувеличено казано/ с вицове за Б.Б., ето ти един: "Какво е вселената за Б.Б.?" - " Прашинака на ревера му" - не претендирам за авторско право ;-)
Като сте шест човека, някой може ли да направи си писането на коментарите по-лесно?
Н. Хаджиева

Анонимен каза...

Защо авторът не си е написал името, а се прикрива зад "Скарамуш"?

Кой или кои са авторите на този блог?

ПП ГЕРБ си има програмата и тя се изпълнява от членовете й, както и от кандидатите за евродепутати. Както във всяка организация или институция и там решенията трябва да се съгласуват, за да има синхрон в изпълнението, а не хаос. Тълкуването е доста встрони от добрия ред в една държава и стимулира хаоса.

Анонимен каза...

Ало, горния милиционер? Вие от герб сигурно ще въведете задължителна регистрация за всички анонимни читатели, А?

Анонимен каза...

Предлагам малко цитати за отрезвяване от Тихи оръжия ....:...Народът избира политици, за да могат хората 1. да получат безопасност без да се грижат за нея;2. други да мислят и действат вместо тях;3. да крадат, да нанасят вреда и да убиват други, без да мислят за смъртта и без да поемат морална отговорност;4. да избягват отговорността за собствените си действия

Анонимен каза...

И още малко...:...гражданите на една страна искат човек-бог, който да ги пази от всички възможни рискове; да ги гали по главите; да целува и превързва раните им; да отрупва масата им с лакомства; да ги облича; да ги приспива вечер; да им повтаря, че всичко ще бъде наред, когато се събудят сутринта.човекът-бог, т.е. политикът, посреща тази наивност с друга: обещава всичко и нищо не изпълнява. Кой е по-големият лъжец в този случай? Обществото или “политикът-бог”?

Защо е създаден този блог

Прочетете повече за Бойко Борисов тук. Някои от неговите официално регистрирани в "Държавен вестник" съдружници: Румен Николов ("Пашата"), член на СД на "Интербулпред" АД; Алексей Петров, съдружник в "Будоинвест" ООД, съучредител и член на управителните тела на застрахователните дружества "Аполо и Болкан", ЗК "Спартак" и ЗКА "Левски Спартак"; убитият Тодор Толев, съдружник в Ти Би Ай - 97"...

Кои сме ние

Някои от авторите в този блог са избрали да публикуват материали с имената си, а други - с псевдоними. Към 15-и август 2007 г. тук пишат 6 души. През 2014 г. съставът ни намаля - някои са в чужбина, други се отказаха, но ние търсим автори (вижте горе вдясно).